Camping de Paardekreek ligt vrij centraal in de Provincie Zeeland, ideaal om Zeeuwse steden en evenementen te bezoeken.

 

Op 20 kilometer ligt het Pittoreske stadje Zierikzee, waar u via de Zeelandbrug heen gaat, in dit middeleeuwse stadje zijn opnames gemaakt voor de film "Michiel de Ruyter", onze Nederlandse zeeheld.

U kunt hier heerlijk ronddwalen en genieten van de winkeltjes, de oude haven met museumschepen en u kunt onder andere een bezoek brengen aan de museumwerf.

Daarnaast kunt u op de nieuwe haven de restaurantjes bezoeken en bijvoorbeeld heerlijk mosselen eten met uitzicht op de mosselvloot, mits deze niet is uitgevaren.

Veere ligt op 23 kilometer afstand en was eens een machtige handelsstad aan het Veerse gat. Nu is Veere een prachtig stadje aan het Veerse meer.

De rijk beladen schepen uit Schotland hebben plaats gemaakt voor jachten in de havens.

De pakhuizen en oude straatjes waar je heerlijk kunt ronddwalen herinneren nog aan de glorietijd van dit stadje.

In Veere vind je veel authentieke winkeltjes, diverse kledingzaken en cadeau- en souvenir winkeltjes. De winkels in Veere zijn ook op zondag geopend.

Deltapark Neeltje Jans ligt op 20 kilometer en is hét leukste waterpark van Nederland! Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien. 

Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie in zee, omgeven door mooie Zeeuwse natuur. Genieten van de waterglijbaan, een spannende 3D-film, expo walviswereld, een zeeaquarium, een bezoek aan de stormvloedkering, een waterspeelplaats, de Delta expo, de orkaanmachine en zeeleeuwen! 

Goes is 16 kilometer en is een echte winkelstad, je kunt er goed shoppen. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden in het gebied direct achter de Grote Markt. Naast de landelijke winkelketens vind je er kleinere zaken die elk hun eigen assortiment hebben. Het shoppen is prima af te wisselen met een bezoek aan de gezellige cafés met terrassen Op dinsdag kun je over de markt struinen.

Eens per jaar staat de stad op z’n kop tijdens Dancetour Goes. Tijdens het gratis toegankelijke dancefeest draaien dj’s hun sets op de Grote Markt. Verder zijn er het hele jaar door evenementen.

Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen en dit op 38 kilometer afstand, De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken.

Bovenop het Keizersbolwerk staat het standbeeld van zeeheld Michiel de Ruyter, die hier geboren is.

Vlissingen heeft een beschermd stadsgezicht en telt zo’n 300 monumenten in het oude stadscentrum. En de stad heeft veel kunst in openbare ruimte. Deze kunstroute leidt langs verschillende kunstwerken verspreid over gemeente Vlissingen.