Onderstaand vind u de prijzen van de arrangement voor het seizoen, dit zijn de prijzen exclusief toeristenbelasting en gebruik faciliteiten van de camping, deze betaald u bij aankomst bij de receptie van de camping, waar u ook de sleutel meekrijgt van onze stacaravan.

Onze wisseldagen zijn maandag en vrijdag, dit bied ons de mogelijkheid om arrangementen van weken, midweken of weekenden aan te bieden, aankomst is vanaf 15:00 uur en op de vertrek-dag moet u uiterlijk 10:00 uur de caravan verlaten hebben.

Huisdieren zijn niet toegestaan en we verhuren ook niet aan gezinnen zolang de kinderen nog niet op een volwassen bed kunnen slapen omdat ons chalet daar de faciliteiten niet voor heeft en ook niet qua veiligheid.

In het hoogseizoen word de caravan alleen per week verhuurd!

Alle prijzen zijn inclusief: gas, electra, water, WiFi en Televisie.

 

U kunt reserveren via ons reservering formulier, maar u kunt ons ook vinden op Airbnb.nl en daar een reservering plaatsen.

Mocht de periode die u graag wil huren inmiddels bezet zijn, neem dan gerust contact met ons op, We hebben een nauw samenwerkingscontact met andere particuliere verhuurders op camping De Paardekreek en zullen dan voor u op zoek gaan naar een chalet wat in uw gewenste periode misschien nog wel vrij is.

Periode Prijs
Laagseizoen arangementen 2023 Weekend € 225,= , midweek € 300,=, week € 525,= ex. toeristenbelasting
Seizoen arangementen 2023 Weekend € 255,=, midweek € 340,= week € 595,= ex. toeristenbelasting
Hoogseizoen arangementen, let op: in de zomermaanden word alleen per week verhuurd 2023 Weekend € 375,=, midweek € 500,= week € 875,= ex. toeristenbelasting
Toeristenbel. P.P.P.N. & camp. fac. (te betalen bij aankomst bij de camping) € 7,25 per persoon per nacht (kinderen tot 3 jaar zijn gratis)
Borg, deze word binnen twee weken teruggestort, mits alles in orde is € 150,00
Bedlinnen, en keukenlinnen Deze zijn aanwezig.
Gebruik van bedlinnen en eindschoonmaak (verplicht) € 60,00
Huisdieren Huisdieren zijn in ons chalet NIET toegestaan.

U kunt de juiste prijs vinden voor uw gewenste vakantieperiode in de verhuurkalender, klik op de aankomst dag die u wenst en daar ziet u de prijzen per weekend, midweek en week excl. parkkosten, borg en schoonmaakkosten.

 

Nadat u de reservering heeft geplaats ontvangt u van ons een huurcontract en een kwitantie, Wij verzoeken u om conform huurcontract de betaling over te maken.